jueves, 26 de noviembre de 2009

Laporta tancarà l'acte de campanya d'Osona Decideix

El president del Barça fa una crida a participar en les consultes per superar "les greus mancances democràtiques"

AVUI.cat
Sant Cugat del Vallès Ult. Act. 26/11/2009 14:58

El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, serà el protagonista de l'acte central de tancament de campanya d'Osona Decideix, que tindrà lloc el pròxim 11 de desembre a la tarda a Vic. Així ho ha confirmat aquest dijous la plataforma que coordina l'organització de les consultes sobre la independència de Catalunya en una quarantena de municipis de la comarca.

A més, Laporta s'ha adherit al conjunt de personalitats de la societat catalana que donen suport a la consulta popular de Sant Cugat del Vallès i ha fet una crida als ciutadans per participar-hi "fent ús de la seva llibertat" per tal de superar "les greus mancances democràtiques".

En el seu escrit de suport a la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació, Laporta considera que "el poble català té tot el dret de preguntar-se i de respondre amb plena llibertat" i que la consulta popular "és una de les millors maneres que tenim per anar avançant i aprofundir en llibertat i democràcia".

Laporta ja havia elogiat la primera consulta independentista feta a Arenys de Munt el 13 de setembre, en què es va comprometre a favor de la constitució d'un Estat català.

La plataforma santcugatenca ja compta amb el suport d'una vintena de personalitats del panorama cultural, històric i social català, com ara Montserrat Carulla, Joel Joan, Matthew Tree, Oriol Junqueras, Núria Feliu, Toni Xuclà i Emma Vilarasau. Segons ha comunicat la plataforma, ja porta recaptats més de 6.000 euros procedents d'aportacions personals i entitats, i compta amb 867 adherits i 225 voluntaris

http://www.avui.cat/cat/

No hay comentarios: